.

.

Περιδούμενο Γιν Γιανγκ

Περιδούμενο Γιν Γιανγκ

190,00 €
χωρίς ΦΠΑ

Από τον Γιώργο Μπαλάνο

Χαλκογραφία δύναμης με το YingYang στην καρδιά του Δωδεκάκτινου Ήλιου

Ποσότητα

Συγγραφείς

Το Yin Yang είναι γνωστό ως η ένωση των αντιθέτων, και χρησιμοποιείται ευρύτατα ως σύμβολο φυσικής και μεταφυσικής μίξης των διπολικών δεσμών, είτε αναφορικά με το δίδυμο ήλιου-σελήνης είτε αναφορικά με την ένωση αρσενικού-θηλυκού. Αυτό που δεν είναι τόσο ευρέως γνωστό, όμως, είναι ότι το Yin Yang αποτελεί έκφραση του ηλιακού ημερολογίου, με την απεικόνιση των τεσσάρων εποχών και των τεσσάρων ισημεριών. Περιβεβλημένο δε από τις ακτίνες του πιο ισχυρού φυσικού στοιχείου του κόσμου μας, του Δωδεκάκτινου Ήλιου, αλλά και με τους πιο πάνω συνδυασμούς αντιθέτων, καλύπτει τις περισσότερες ιδιότητες δύναμης που πρέπει να επιδιώκουμε να αποκτήσουμε. Αποτελεί ένα πανίσχυρο κλειδί ισορροπίας μικρόκοσμου-μακρόκοσμου, εναρμόνισης με τις φυσικές και θεραπευτικές δυνάμεις, και εκφράζει την ηλιακή δύναμη και ισχύ πάνω σε κάθε εμπόδιο.

Επιλογή έργου και υλοποίηση από το Γιώργο Μπαλάνο, με την υπογραφή του.
Διαστάσεις 23x30 εκ.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής