.

.

Ιπποκράτειος Ρεφλεξολογία

20,00 €

Ιπποκράτειος ιατρική, ρεφλεξολογία, αρχαία ελληνική μουσική και δονητική!

Συγγραφέας: Δρακόπουλος Γρηγόρης

Εκδόσεις "Αλλωστε"

Ποσότητα

Συγγραφείς

Ιπποκράτειος ιατρική, ρεφλεξολογία, αρχαία ελληνική μουσική και δονητική!
Μαζί θα βαδίσουμε ένα συναρπαστικό δρόμο, και θα σταθούμε για λίγο στο σταυροδρόμι που συναντώνται αυτές οι τρεις επιστήμες - τέχνες. Θα εντοπίσουμε τα κοινά  σημεία τους, αλλά κι εκείνα που συμπληρώνουν το ένα το άλλο.
Στο τέλος, όμως, της μελέτης του παρόντος βιβλίου θα πρέπει ο καθένας να επιλέξει ποιον δρόμο και ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσει. Εκτός βέβαια και αν δεν χρειάζεται να φύγουμε από το σταυροδρόμι αλλά να σταθούμε ακριβώς στο κέντρο του.

15x21, 112 σελίδες

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ:
Ο Γρηγόρης Δρακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Από μικρή ηλικία ένιωσε το κάλεσμα της μουσικής το οποίο και ακολούθησε. Παίζει χρόνια ηλεκτρική κιθάρα, ενώ από το 2003 ειδικεύεται στα αρχαία ελληνικά μουσικά όργανα που του παρεχώρησε ο κατασκευαστής Νικόλαος Μπρας. Συγκεκριμένα στην 7χορδη λύρα, την 11χορδη κιθάρα και την 3χορδη πανδούρα. Εργάζεται για πολλά χρόνια σε εκθέσεις βιβλίων και παλαιοβιβλιοπωλείο των Αθηνών. Παράλληλα σχηματίζει μαζί με τον Μιχάλη Αποστολάκη το μουσικό σχήμα Εύελδωρ (ευ + έλδωρ = ομηρική λέξη η οποία σημαίνει ευχή), με το οποίο μελετούν και προσεγγίζουν το μουσικό σύμπαν της αρχαίας Ελλάδας. Το 2010 ξεκινά σπουδές στη ρεφλεξολογία, και αποκτά πτυχίο από τη σχολή Εναλλακτικών – Συμπληρωματικών Θεραπειών Natural Health Science, όπου τον δίδαξαν οι Σπύρος Δημητράκουλας, Δημήτρης Γιαννιώτης και Αιμιλία Ροζάκη. Η πολύχρονη μελέτη της αρχαίας γραμματείας σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την εμπειρία της ρεφλεξολογίας είχε ως αποτέλεσμα το παρόν έργο, το οποίο αποτελεί την πρώτη του συγγραφική απόπειρα.

[http://www.alloste.gr/a/8-reflexology.html]

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: