.

.

Η Κυρά της Πόλης

19,00 €

Συγγραφέας: Έρικ Σμυρναίος

Εκδόσεις: Αλλωστε

Ιστορίες Φαντασίας, Τρόμου και Σαγήνης

Το βιβλίο αυτό περιέχει ένδεκα διηγήματα που είναι εμπνευσμένα από αστικούς μύθους της σύγχρονης Αθήνας. Από απόκρυφες ιστορίες, δηλαδή, που μεταδίδονται από στόμα σε στόμα και τις οποίες “κάποιος άκουσε από κάποιον γνωστό του που είχε ένα ξάδελφο που είχε έναν φίλο που του συνέβη κάτι παράξενο”.

Ποσότητα

Συγγραφείς

Αυτό σημαίνει ότι οι κάθε μια από αυτές τις ιστορίες ίσως και να περιέχει από ένα σπόρο αλήθειας, ίσως μάλιστα και κάποιες μικρές ενδείξεις, αχνά και αδιόρατα σημάδια που δείχνουν το δρόμο για μαγικές πορτούλες που βγάζουν σε τόπους αόρατους και μυστικούς, αλλά απόλυτα υπαρκτούς, οι οποίοι κρύβονται ανάμεσα στα σκυθρωπά κτίρια της πανάρχαιας πόλης μας. Θα θέλατε να τους ανακαλύψετε; Και αν ναι, είσαστε προετοιμασμένοι να γνωρίσετε τους παράξενους κατοίκους τους;

Διαστάσεις 14,5x21 - 260 σελ.

(http://www.alloste.gr/home/24-%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B7%CF%83.html)

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: