.

.

Μενταγιόν Χ.Φ. Λάβκραφτ (H.P. Lovecraft)

Μενταγιόν Χ.Φ. Λάβκραφτ (H.P. Lovecraft)

13,00 €

Μενταγιόν με τον Χάουαρντ Φίλλιπς Λάβκραφτ, ενός από τους σημαντικότερους συγγραφείς φαντασίας, και δημιουργού της μυθολογίας Κθούλου.

Ποσότητα

Συγγραφείς

Η μυθολογία Κθούλου, ένα κράμα φαντασίας, ιστορικών γνώσεων και αρχετυπικών δυνάμεων, έχει αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στο χώρο της έρευνας και του παράξενου, τα κείμενα του Λάβκραφτ έχουν αναλυθεί, εξεταστεί, μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, κ.λπ. Αλλά σε κάθε περίπτωση σχεδόν λατρεύτηκαν από τους αναγνώστες του σημαντικότατου αυτού συγγραφέα, χαρίζοντας ρίγη τρόμου και συγκίνησης αναμιγμένα με ψήγματα κοσμικού μεγαλείου.

Οι αρτιότερες μεταφράσεις του κυκλοφορούν στα ελληνικά από τον Γιώργο Μπαλάνο και τις εκδόσεις Locus-7.

Μενταγιόν από υψηλής ποιότητας μέταλλο, και κάλυψη από ειδικό ρητινούχο κάλυμμα. Διάσταση 2,5x2,5 εκ., με ενσωματωμένο πλατύ μεταλλικό κρίκο. Συνοδεύεται από μαύρο κορδόνι.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: