.

.

Μενταγιόν Άλειστερ Κρόουλυ (Aleister Crowley)

Μενταγιόν Άλειστερ Κρόουλυ (Aleister Crowley)

13,00 €

Μενταγιόν με προσωπογραφία του Άλειστερ Κρόουλυ, ενός από τους σημαντικότερους μύστες του 20ού αιώνα.

Ποσότητα

Συγγραφείς

Ο Άλειστερ Κρόουλυ, ενός από τα βασικότερα στελέχη των διασημότερων μαγικών αδελφοτήτων της εποχής του, όπως η βρετανική Χρυσή Αυγή και το Οrdo Τempli Οrientis, ιδρυτής του Αργυρού Αστέρα (Α.Α.), σημάδεψε με τις μελέτες του, το συγγραφικό έργο του και την αμφιλεγόμενη προσωπικότητά του τον χώρο του εσωτερισμού του εικοστού αιώνα.
Βιβλία του κυκλοφορούν στην Ελλάδα και από τον εκδοτικό οίκο Locus-7 (Το Βιβλίο του Νόμου, Οκτώ Διαλέξεις Πάνω στη Γιόγκα. Περισσότερα στα αγγλικά ΕΔΩ.)

Μενταγιόν από υψηλής ποιότητας μέταλλο, και κάλυψη από ειδικό ρητινούχο κάλυμμα. Διάσταση 2,5x2,5 εκ., με ενσωματωμένο πλατύ μεταλλικό κρίκο. Συνοδεύεται από μαύρο κορδόνι.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: