.

.

Μενταγιόν Ε.Α. Πόε (E.A. Poe)

Μενταγιόν Ε.Α. Πόε (E.A. Poe)

13,00 €

Μενταγιόν με το διάσημο Αμερικανό συγγραφέα και ποιητή Έντγκαρ Άλαν Πόε (ή Πόου).

Ποσότητα

Συγγραφείς

Ποιος δεν έχει ακουστά το μεγάλο αυτό συγγραφέα τρόμου, με την παράξενη ζωή και το ακόμη πιο παράξενο τέλος; Οι βιωματικές ιστορίες του έχουν σημαδέψει γενιές βιβλιοφάγων και το όνομά του έχει συνδεθεί με τις ατμοσφαιρικότερες γοτθικές ιστορίες. Συγγραφέας, ανάμεσα στα άλλα, και του διάσημου διηγήματος με τίτλο "Το Κοράκι", που αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του, και που απεικονίζεται στο μενταγιόν.

Μενταγιόν από υψηλής ποιότητας μέταλλο, και κάλυψη από ειδικό ρητινούχο κάλυμμα. Διάσταση 2,5x2,5 εκ., με ενσωματωμένο πλατύ μεταλλικό κρίκο. Συνοδεύεται από μαύρο κορδόνι.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: