.

.

Μενταγιόν Κοράκι

Μενταγιόν Κοράκι

13,00 €

Σύμβολο μακροζωίας, θεραπείας, προστασίας, σοφίας, αυξημένης συνείδησης και γνώσης, ενεπλάκη σε δεισιδαιμονίες και ιστορίες τρόμου και λόγω του μαύρου χρώματός του.

Ποσότητα

Συγγραφείς

Μαύρο Κοράκι στην αλχημεία, είναι το μεταλλικό στοιχείο μόλυβδος ή, άλλως, το πρώτο, “μαύρο” στάδιο (nigredo) στην κατασκευή της Φιλοσοφικής Λίθου, όπου η ύλη νοείται ότι “πεθαίνει” πριν αναγεννηθεί στο επόμενο στάδιο του αλμπέντο.
Ενσάρκωση της Μόριγκαν των Κελτών, αλλά και σε ρόλο ηλιοδότη στις μυθολογίες του βορρά, ως αγγελιαφόρου του Θεού στη Βίβλο, ενέπνευσε στην κλασική λογοτεχνία πολλούς συγγραφείς από τον Σέξπιρ έως τον Ε.Α.Πόε, με το πλέον θρυλικό έργο του με τίτλο «Το Κοράκι».

Μενταγιόν από αλπακά, σε διάσταση: 2,5 x 2,5 εκ. Συνοδεύεται από μαύρο κορδόνι.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: