.

.

Αθάμη, Τελετουργικό Ξιφίδιο

95,00 €

Χειροποίητη σε κάθε σημείο της, από έναν σημαντικό καλλιτέχνη του χώρου, τον Γιώργο Παπαμιχελάκη, ειδικά για το Locus-7.

Πρόκειται για ένα έργο τέχνης, ασχέτως χρήσης του, με υψηλή ποιότητα κατασκευής και καλλιτεχνική αξία.

Ποσότητα

Συγγραφείς

Το μαχαίρι είναι φτιαγμένο από μπρούτζο με τεχνικές παλαίωσης και μήκος λεπίδας 17 εκατοστά, ενώ η λαβή φέρει πρόσθετο από επιχρυσωμένο κασσίτερο, με σκαλιστό το σύμβολο της τριπλής σελήνης, της τριπλής θέας το κατ' εξοχήν σύμβολο της Τέχνης. Το συνολικό μήκος της Αθάμης είναι 26 εκατοστά, και το βάρος της 303 γραμμάρια!

Η Αθάμη δεν κόβει. Είναι τελετουργικό μαχαίρι και χρησιμποιείται από τους γνώστες της Τέχνης για την άσκηση προστασίας και δύναμης.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: