.

.

Στα Δάση του Λυκόφωτος

37,50 €

Γιώργος Μπαλάνος

Το βιβλίο περιλαμβάνει αυτούσια τα είκοσι επτά συνολικά άρθρα του Γιώργου Μπαλάνου που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό “Strange” κατά την περίοδο 1998-2001.

Ποσότητα

Συγγραφείς

Όταν ο στόχος είναι η κορυφή, κανένας δεν έχει μάτια για να δει το βουνό σαν κάτι παραπάνω από ένα απλό δρόμο για το στόχο.
Και όμως, η κορυφή, με όλη τη μεγαλειώδη αίσθηση της κατάκτησης και με το θαυμαστό πανόραμα του κόσμου που προσφέρει από εκεί ψηλά, δεν είναι παρά η τελική άκρη της πελώριας και φοβερής μάζας του βουνού που απλώνεται από κάτω.
Ακόμη και όταν λέμε ότι ο δρόμος προς τις κορυφές αξίζει περισσότερο κι από την κατάκτησή τους –πράγμα που είναι αλήθεια– ναι, ακόμη και τότε, αφήνουμε στο περιθώριο της σκέψης μας αυτό το ίδιο το βουνό.
Αλλά το βουνό είναι σχεδόν το παν, κάτι πολύ πιο μεγάλο και δυνατό και από το δρόμο και από την κορυφή. Χωρίς αυτό δεν θα υπήρχε ούτε δρόμος ούτε κορυφή.
Έτσι, αυτό το ίδιο το βουνό θα γίνει τώρα για μας το σύμβολο μιας αληθινά μυστικής και απαγορευμένης γνώσης. Ένα βασικό κλειδί.
15x21 cm, 380 σελ.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: