.

.

Ρούνοι Μαγείας (πλέγμα)

Ρούνοι Μαγείας (σύνθεση)

24,00 €

Ρούνοι: Asa (η δύναμη του λόγου), Cen (η δύναμη της δράσης) και Langus (η δύναμη του ασυνειδήτου)

Λίθος: αμέθυστος

Θεότητες: Odin, Freyja, Mani

Ποσότητα

Συγγραφείς

Ο Ρούνος Asa είναι η Δύναμη του Λόγου. Ενεργοποιεί την κρυμμένη θεότητα μέσα μας, ενισχύει τις διαισθητικές δυνάμεις και την έμπνευσηΟ Ρούνος Cen είναι η Δύναμη της Δράσης. Αφυπνίζει την ικανότητα, τις δεξιότητες, τη δημιουργική δόνηση, ανάβει τη φωτιά της γνώσης

Ο Ρούνος Langus είναι η Δύναμη του Υποσυνειδήτου. Δίνει Πρόσβαση στο βασίλειο των ονείρων, αντλεί ενέργεια από το φεγγάρι, κρατά την εποικοδομητική και καταστρεπτική δύναμη των σεληνιακών παλιρροιών.

Ο λίθος που χρησιμοποιήθηκε σε αυτόν το συνδυασμό Ρούνων είναι ο αμέθυστος. Ανοίγει το τρίτο μάτι, ενθαρρύνει την εσωτερική δύναμη και την ευθυγράμμιση με τις Ανώτερες ενέργειες και λειτουργεί ως πολλαπλασιαστής χαλαζίας σε κάθε ενέργεια.

Οι ρούνοι είναι τα ιερά σύμβολα των τευτονικών φυλών και αποτελούν ένα πλήρες σύστημα φιλοσοφίας. Η λέξη ρούνος (rune) προέρχεται από την ινδοευρωπαϊκή ρίζα ru που σημαίνει "μυστικό" ή "ψίθυρος", επίσης από το γοτθικό runa που σημαίνει "απόκρυφο" ή "μυστήριο". Η παράδοση τους ήταν προφορική και μεταδιδόταν από το μάγο της φυλής, το σαμάνο, στους μαθητευόμενούς του μόνο προφορικά και με τη χρήση ρουνικών συμβόλων ως μέσο απομνημόνευσης των εννοιών τους. Έτσι η χρήση τους και η ερμηνεία των συμβόλων, των εννοιών και των δοξολογιών παρέμενε σ’ έναν κλειστό ιερατικό κύκλο.

Στη μυθολογία λέγεται πως ο πατέρας των θεών και ανθρώπων Οντίν θυσιάστηκε στο Δέντρο του Κόσμου, το Yogdrasil (προφέρεται Υγκντράσιλ), για να αποκτήσει όλη τη συμπαντική σοφία, διαπερνώντας με το ακόντιό του τον εαυτό του. Για εννιά μέρες και εννιά νύχτες αιωρείτο ώστε να μάθει τη σοφία αυτή μέσα από τους ρούνους. Όταν το κατάφερε, κατέβηκε από το Δένδρο και τους χάραζε, με το δόρυ του Γκούνγκνιρρ, σε όσα μέρη περνούσε.

Οι ρούνοι ως σύμβολα πληροφορίας μπορούν να αναπαριστούν κάποιο φυσικό φαινόμενο, να έχουν το όνομα ενός ζώου ή αντικειμένου, αλλά κι  ενός Θεού. Σε συνδυασμό μάλιστα, οι Ρούνοι αποτελούν πανίσχυρα talismans.

Οι Ρούνοι εδώ είναι φτιαγμένοι από σύρμα οξειδωμένο (η έννοια της οξείδωσης, λόγω της καύσης, συνδέεται πολύ με την αλχημική μεταμόρφωση και δη υλοποίηση) σε συνδυασμό με κάποιον λίθο που συνδέεται με την ίδια την ενέργεια του Runebind.)

Η η σύνθεση των ρουνικών δεσμών έγινε οραματικά από τον Ravensight, γνώστη της ρουνικής γραφής και της Asatru.

Ματούλα Π.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: