.

.

Ρούνοι Αρσενικής Ενέργειας (σύνθεση)

Ρούνοι Αρσενικής Ενέργειας (σύνθεση)

24,00 €

Ρούνοι: Ur, Thorn, Wyn

Από σύρμα oξειδωμένου σιδήρου, με λίθο αιματόπετρα που σχετίζεται με το τσάκρα της βάσης και την ενέργεια των πολεμιστών.Ποσότητα

Συγγραφείς

Αυτός ο συνδυασμός Ρούνων αφυπνίζει τις αρσενικές ενέργειες και την τοτεμική ενέργεια.

Ο ρούνος  Ur συνδέεται με τη ζωική δύναμη και τα ένστικτα. Σχετίζεται με την αρσενική αρχή και την ενέργεια του βίσονα.

 O Thorn είναι ο κατεξοχήν ρούνος του Thor,  του σκανδιναβικού θεού του κεραυνού και συνδέεται με την προστασία. Έχει να κάνει με το στοιχείο της φωτιάς και την προστασία των Θεών.

Ο Wyn είναι ο ρούνος  του Frey, του ξωτικού θεού της απόλαυσης,  και αν και αρσενικός ρούνος έχει να κάνει με μια διαφορετική οπτική που συμπληρώνει την αρρενωπότητα και την αρσενική ενέργεια.

Συνδέεται με τη χαρά και την απόλαυση, αλλά και την εγκράτεια.

Οι ρούνοι ως σύμβολα πληροφορίας μπορούν να αναπαριστούν κάποιο φυσικό φαινόμενο, να έχουν το όνομα ενός ζώου ή αντικειμένου, αλλά κι  ενός Θεού. Σε συνδυασμό μάλιστα, οι Ρούνοι αποτελούν πανίσχυρα talismans.

Οι Ρούνοι εδώ είναι φτιαγμένοι από σύρμα οξειδωμένο (η έννοια της οξείδωσης, λόγω της καύσης, συνδέεται πολύ με την αλχημική μεταμόρφωση και δη υλοποίηση) σε συνδυασμό με κάποιον λίθο που συνδέεται με την ίδια την ενέργεια του Runebind.)

Η η σύνθεση των ρουνικών δεσμών έγινε οραματικά από τον Ravensight, γνώστη της ρουνικής γραφής και της Asatru.

Ματούλα Π.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: