.

.

Μενταγιόν Σπείρα

Μενταγιόν Σπείρα

24,00 €

Κόσμημα-σύμβολο: σπείρα από οξειδωμένο σίδηρο σύρμα με λίθο Γρανάτη.Ποσότητα

Συγγραφείς

Η Σπείρα ή δίνη, είναι σύμβολο της Ζωτικής Δύναμης. Τη σπειροειδή κίνηση την βλέπουμε παντού στη φύση. Από τα πανάρχαια απολιθώματα οστράκων και φυτών έως τη μορφή των Γαλαξιών. Είναι  το σχήμα που κρύβει το μυστικό του σύμπαντος – το σύμβολο της περιδίνησης του κενού που γεννά την ενέργεια και την ύλη.

Είναι το πλησιέστερο σύμβολο στον αρχέτυπο εαυτό μας και στην τοτεμική φύση μας και χρησιμοποιήθηκε σχεδόν από όλους τους πολιτισμούς. Εδώ συνδυάστηκε με Γρανάτη,  ο οποίος συνδέεται με τη ζωτική μας δύναμη και το τσάκρα της βάσης,  ενώ το μέταλλο αυτό χρησιμοποιήθηκε λόγω  οξείδωσης που συνδέεται με την αλχημική διαδικασία.

Ματούλα Π.

 Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: