.

.

Ρούνοι Προστασίας (σύνθεση)

Ρούνοι Προστασίας (σύνθεση)

24,00 €

Ρούνοι: Algiz, Hagalaz

Θεότητες: Heimdall, Valkyries, Hella

Λίθος προστασίας: μαύρη Τουρμαλίνη

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ποσότητα

Συγγραφείς

Από Σύρμα tarnish resistant, οξειδωμένο σίδηρο και την απόλυτη πέτρα προστασίας , τη μαύρη Τουρμαλίνη.

Το συγκεκριμένο μενταγιόν είναι στην ουσία ένα φυλακτό, αποτελούμενο από δύο ρούνους:

α)Τον Algiz ή Elhaz, τον ρούνο που συνδέεται με τον Heimdall, το Θεό που φύλαγε το Asgard και τις Βαλκυρίες. Λειτουργεί ως προστατευτική ασπίδα και σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό. Συνδέεται με έννοιες όπως πνεύμα, προστασία, καταφύγιο, προσφυγή, δύναμη, αίσθηση του Θείου.

β) Τον Hagalaz, τον ρούνο που συνδέεται με τη Hella και σημαίνει Χαλάζι. Συνδυάζει τις ρουνικές ενέργειες που βοηθούν στην προσωπική μεταμόρφωση, προστατεύουν από κάθε κακόβουλη επιρροή, και αποτρέπουν κάθε κακό. Μετασχηματίζουν την ενέργεια και σχετίζονται με την αλλαγή μορφών. Θεραπεύουν και προστατεύουν σωματικά, νοητικά και πνευματικά.

Μαζί με τη μαύρη Τουρμαλίνη που συνδέεται και με τους δύο Ρούνους, το Runebine γίνεται ένα πανίσχυρο talisman, όχι απλά σαν ασπίδα, αλλά και σαν μετασχηματιστής ενέργειας.

Οι Ρούνοι εδώ είναι φτιαγμένοι από σύρμα οξειδωμένο (η έννοια της οξείδωσης, λόγω της καύσης, συνδέεται πολύ με την αλχημική μεταμόρφωση και δη υλοποίηση) σε συνδυασμό με κάποιον λίθο που συνδέεται με την ίδια την ενέργεια του Runebind.)

Η σύνθεση των ρουνικών δεσμών έγινε οραματικά από τον Ravensight, γνώστη της ρουνικής γραφής και της Asatru.

Ματούλα Π.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: