.

.

Το Βιβλίο του Λυκόφωτος

Συγγραφέας: Γαρυφαλλιά Κανελλίδου-Πιπερίδου
Αυτοέκδοση της συγγραφέως
Ένας διαφορετικός οδηγός πρακτικής μαγείας!

[Έγχρωμη έκδοση]

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

Ποσότητα

Συγγραφείς

Ανάμεσα στα πέπλα της Κοσμογονίας εμφανίστηκε η Εκάτη, η πραγματική προστάτιδα της Μαγείας. Υπό την αιγίδα της γράφτηκε αυτός ο πρακτικός οδηγός τόσο για μαθητευόμενους όσο και για ήδη «φτασμένους» μάγους.
Ξόρκια, φίλτρα, συμβουλές για όλες τις πτυχές της καθημερινής μας ζωής, αλλά και για ακόμα πιο πέρα.«Η μαγεία μας περικλείει την κάθε στιγμή, και θα ήταν λάθος να μην την ζούμε. Θέλετε να μάθουμε κάτι παραπάνω; Αν ναι, στροβιλιστείτε μαζί μου σ’ ένα χορό στο λυκόφως, γιατί μόνον εκεί μπορούμε να δούμε τι πραγματικά σημαίνει μαγεία.»

Γαρυφαλλιά Κανελλίδου-Πιπερίδου

Έγχρωμο - εικονογραφημένο, 15x21 cm, 86 σελ.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: