.

.

Εdward Leedskalin - Το Μυστήριο των Σύγχρονων Μεγαλιθικών Κατασκευών

14,50 €

Έντουαρντ Ληντσκάλνιν

Εκτενής πρόλογος και μετάφραση: Κίσσας Γεώργιος

Τα Άπαντα του σύγχρονου συνεχιστή των μεγαλιθικών κατασκευών των ημερών μας, ως κλειδί για πιθανή αποκρυπτογράφηση τεχνικών συγκλονιστικών μυστικών.

Ποσότητα

Συγγραφείς

Το συγκλονιστικό  μυστήριο των μεγαλιθικών κατασκευών από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας, συνεχίζεται χωρίς  η επίσημη επιστήμη να έχει μπορέσει να εξηγήσει στο παραμικρό τον τρόπο κατασκευής τους, πέρα από αναπόδεικτες υποθέσεις.
Ο Edward Leedskalnin στο πρώτο ήμισυ του εικοστού αιώνα φαίνεται να είναι ο συνεχιστής μιας αρχαίας μυστικής γνώσης, μιας ανεξήγητης και μακράς παράδοσης αιώνων στην κατασκευή μεγαλιθικών μνημείων.
Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται τα άπαντα των έργων του, για πρώτη φορά στα ελληνικά. Ελπίζουμε ότι, διαδίδοντας τα αινιγματικά κείμενά του, θα μπορέσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε κάποια από τα μυστικά και τις γνώσεις που φαίνεται ότι κατείχε όταν κατασκεύαζε το πιο πρόσφατο μεγαλιθικό μνημείο της εποχής μας, το Coral Castle στη Φλόριδα των ΗΠΑ, κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

14,5x 21 cm - 120 σελ.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: