.

.

Παζαρεύοντας με το Διάβολο

19,50 €

Ανθολογία Φαντασίας και Τρόμου

Πρόλογοι & Μετάφραση: Γ. Μπαλάνος

Είτε θέλετε να πουλήσετε την ψυχή σας στον Διάβολο είτε όχι, μην αποφασίσετε τίποτα πριν διαβάσετε αυτό το βιβλίο! Όλα τα “ψιλά γράμματα” πίσω από το κάθε ενδεχόμενο συμφωνητικό που θα υπογράψετε, σε δέκα απολαυστικές ιστορίες από τους μεγαλύτερους μετρ του είδους.

Ποσότητα

Συγγραφείς

"Το να παζαρεύεις με τον Διάβολο είναι μια επικίνδυνη διαδικασία, γιατί μπορεί στο τέλος να βρεις έτσι τον Διάβολό σου. Από την άλλη μεριά –
– σε μια κοινωνία ελεύθερου εμπορίου το παζάρι είναι το παν, και υπάρχουν κάτι τέτοια τζίνια στην αγορά που ακόμη κι ο Διάβολος μπορεί να βρει μαζί τους τον Διάβολό του!
Όπως και να ’χει, ο καθένας πάντα κάτι αναζητά και πάντα κάτι βρίσκει.
Έτσι το αιώνιο και ατέρμονο παιχνίδι συνεχίζεται:
Ο Διάβολος αναζητά κάποια χαμένη ανθρώπινη ψυχή… Ο άνθρωπος αναζητά κάποια διαβολικά καλή τύχη…
Ο απλός αναγνώστης αναζητά κάποια ενδιαφέρουσα ιστορία…
Και ο υποφαινόμενος απλώς 'τη βρίσκει'!"

Γιώργος Μπαλάνος

Η Ανθολογία περιέχει τα διηγήματα: Ο Σατανάς και ο Σαμ Σέυ (Ρόμπερτ Άρθουρ), Το Μπρούντζινο Κλειδωμένο Δωμάτιο (Ισαάκ Ασίμωφ), Το Τρένο για την Κόλαση (Ρόμπερτ Μπλακ), Νέλλθου (Άντονυ Μπούτσερ), Στο Κατώφλι (Χένρυ Κάττνερ), Η Συμφωνία του σερ Ντόμινικ (Τζόζεφ Σέρινταν Λε Φανού), Καυτές Προπόσεις (Μακ Ρέυνολντς), Μη Σκάψετε Τάφο για Μένα (Ρόμπερτ Ε. Χάουαρντ), Οι Δαίμονες (Ρόμπερτ Σέκλυ), Περιμένετε, Παρακαλώ... (Άλφρεντ Μπέστερ)
15x21 cm, 220 σελ.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: