.

.

Εύρεση Σημείου-Σ (Κοσμική Βιοδυναμική)

150,00 €

Αφορά κατόχους του βιβλίου Κοσμική Βιοδυναμική, και μόνο βάσει του ατομικού κωδικού κατοχής του.
(Εάν δεν είστε κάτοχος ατομικού κωδικού, κι επιθυμείτε την απόκτηση του Σημείου-Σ, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@locus7.gr)

Το Σημείο–Σ δεν είναι εστία αλλά ένα είδος κέντρου ισορροπίας του βιοδικτύου και η συγκεκριμένη θέση του στο κάθε άτομο εξαρτάται από μερικές παραμέτρους. Με αυτές σαν σύστημα συντεταγμένων και με τη βοήθεια μερικών απλών γεωμετρικών υπολογισμών μπορούμε να εντοπίσουμε με ακρίβεια τη θέση του.

Ποσότητα

Συγγραφείς

Λίγα λόγια για το Σημείο-Σ, από τo βιβλίο-μέθοδο Κοσμική Βιοδυναμική, του Γιώργου Μπαλάνου:

"Το συνολικό βιοδίκτυο, –εστίες, χορδές και πλέγματα– βρίσκεται σε θεμελιώδη μετενεργειακή κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι οι εστίες, μέχρι να ενεργοποιηθούν και να διεγερθούν φτάνοντας σε κάποιο ανώτερο επίπεδο, παραμένουν σε λανθάνουσα μορφή, κάτω από το κατώφλι των αισθήσεων. Ωστόσο για να ενεργοποιήσουμε μια εστία πρέπει να γνωρίζουμε τη θέση της και δεν μπορούμε να εντοπίσουμε τη θέση της αν δεν την ενεργοποιήσουμε.
    Τη λύση εδώ την προσφέρει ένα ειδικό “κέντρισμα” που δίνει την αρχική ώθηση και ξυπνά το όλο σύστημα. Το σχετικό κέντρισμα λέγεται διαδικασία ανάδυσης, επειδή αναγκάζει κατά κάποιο τρόπο τις εστίες ν’ αναδυθούν στην επιφάνεια της συνείδησης και να μπουν έτσι στην εμβέλεια των αισθήσεων. Η διαδικασία αυτή γίνεται σ’ ένα ειδικό σημείο που λέγεται Σημείο Σταθεροποίησης ή Σημείο–Σ.
    Στην πράξη η διαδικασία ανάδυσης στο Σημείο–Σ δεν ανεβάζει τα μετενεργειακά επίπεδα αλλά σταθεροποιεί τοπολογικά το βιοδίκτυο ως προς το συνήθη χώρο. Σκεφτείτε: Αν και το μετενεργειακό βιοδίκτυο νοείται σταθερό ως προς το μεταχώρο, όταν εκδηλώνεται στο συνήθη χώρο παρουσιάζει μια κβαντική διακύμανση καθώς, τρόπον τινά, ταλαντεύεται ανάμεσα στις πιθανολογικές καταστάσεις δίχως να παγιώνεται σε καμιά. Η διαδικασία ανάδυσης στο Σημείο–Σ σταθεροποιεί το βιοδίκτυο στη συμβατική πραγματικότητα ή, αν προτιμάτε, το φέρνει μέσα στα όρια των κοινών αισθήσεων."

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Βιβλίο Δύναμης:
ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ "ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΒΙΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ" Η ...
200,00 €
Βιβλίο Δύναμης:
200,00 €
ΒΙΟΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ-Επεξήγηση: νοούνται τα κάθε λογής υλικά με κρυσταλλική ...
80,00 €

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: