.

.

Με Σύζυγο Μάγισσα

Με Σύζυγο Μάγισσα

19,50 €

Φριτζ Λάιμπερ

Γιώργος Μπαλάνος

Ένα έργο φαντασίας, ή μια άριστη εθνολογική και ψυχολογική μελέτη γραμμένη με αριστοτεχνικό τρόπο; Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα βιβλίο τόσο ατμοσφαιρικό που καθηλώνει!

Ποσότητα

Συγγραφείς

Ένα από τα ωραιότερα έργα του συγγραφέα, το οποίο έχει γυριστεί τρεις φορές σε κινηματογραφική ταινία έως σήμερα.

“Όμως, γνωρίζοντας όλα όσα γνώριζες για τις δεισιδαιμονίες, πώς έφτασες να πιστεύεις—;”

Η φωνή του δεν ήταν δυνατή τώρα. Ήταν ατάραχη, σχεδόν σαν ενός δικηγόρου. "Υπάρχουν δύο πλευρές σε κάθε γυναίκα. Η μία είναι λογική, όπως ένας άντρας. Η άλλη γνωρίζει. Οι άντρες είναι τεχνητά απομονωμένα πλάσματα σαν νησιά σε μια θάλασσα μαγείας, προστατευόμενοι από τη λογικότητά τους και από τα όσα μηχανεύονται οι γυναίκες τους. Η απομόνωσή τους τους δίνει μεγαλύτερο σθένος στη σκέψη και στη δράση, αλλά οι γυναίκες γνωρίζουν. Οι γυναίκες ενδεχομένως θα μπορούσαν να κυβερνήσουν τον κόσμο απροκάλυπτα, αλλά δε θέλουν τη δουλειά ή τις ευθύνες. Και οι άντρες ενδεχομένως θα μπορούσαν να τις ξεπεράσουν στην Τέχνη. Ακόμη και τώρα, μπορεί ακόμη να υπάρχουν άντρες μάγοι, αλλά πολύ λίγοι."

Διάσταση 14,5x21 εκ. - 274 σελ.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: