.

.

Στοιχεία Εσωτερισμού

18,50 €

Συγγραφέας: Ε. Π. Μπλαβάτσκυ
Επιλογή, μετάφραση και υποσημειώσεις: Γ. Μπαλάνος
Ο Αποκρυφισμός για τους Αρχάριους. Ένας απλός οδηγός για τους Λαβυρίνθους του Απόκρυφου από ένα από τα διασημότερα ονόματα αυτού του χώρου. Με πλήρες αλφαβητικό ευρετήριο.

Ποσότητα

Συγγραφείς

“Ο αποκρυφισμός δεν είναι μαγεία. Είναι σχετικά εύκολο να μάθει κανείς τις μαγικές τεχνικές και τις μεθόδους, να χρησιμοποιεί τις λεπτότερες, αλλά παρ’ όλα αυτά υλικές δυνάμεις της υλικής φύσης. Οι δυνάμεις της ζωικής ψυχής στον άνθρωπο ξυπνούν γρήγορα∙ οι δυνάμεις που η αγάπη, το μίσος και το πάθος μπορούν να θέσουν σε λειτουργία αναπτύσσονται εύκολα. Αλλά αυτό είναι Μαύρη Μαγεία – είναι Μαγγανεία. Γιατί είναι το κίνητρο, και μόνο το κίνητρο, εκείνο που κρίνει κατά πόσο η οποιαδήποτε χρήση της δύναμης είναι μαύρη και κακή Μαγεία ή λευκή και καλή.”

Ε.Π. Μπλαβάτσκυ

15x21 cm, 115 σελ.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: