.

.

Ψυχική Αυτοάμυνα

19,50 €

Συγγραφέας: Ντάιον Φόρτσουν
Μετάφραση: Γ. Μπαλάνος
Βαθιά μυημένη στην απόκρυφη επιστήμη και τις διάφορες τεχνικές μεθόδους της, η Ντάιον Φόρτσουν αναλύει απλά και συστηματικά ένα τομέα που ενδιαφέρει ιδιαίτερα όσους ασχολούνται ή σκοπεύουν ν’ ασχοληθούν με τον αποκρυφισμό: τον τομέα της ψυχικής επίθεσης και άμυνας. Όλοι οι κίνδυνοι που μπορεί να παρουσιαστούν & πώς αντιμετωπίζονται.

Ποσότητα

Συγγραφείς

• Μπορεί κανείς να βλάψει εξ αποστάσεως κάποιον άλλο με αποκλειστικά ψυχικά μέσα;
• Μπορεί ένας τόπος να “ακτινοβολεί” βλαπτικές επιρροές προς το ανθρώπινο περιβάλλον;
• Υπάρχουν ανθρώπινες, ημιανθρώπινες ή μη ανθρώπινες οντότητες που μπορούν να μας επηρεάσουν, συνειδητά ή μη;
• Ποια είναι τα γνωρίσματα και τα συμπτώματα μιας ψυχικής επίθεσης και πώς ξεχωρίζουν από εκείνα ενός κοινού ψυχολογικού ή παθολογικού προβλήματος;
• Και –πάνω απ’ όλα– πώς αμύνεται και πώς αντιμετωπίζει κανείς μια ψυχική επίθεση ή κακή επιρροή που στρέφεται εναντίον του;

Ολα τα Ερωτήματα και οι απαντήσεις αναφορικά με τις Τεχνικές και τις Μεθόδους Αμυνας σε μια Ψυχική Επίθεση

“Η Ψυχική Αυτοάμυνα είναι ένα κλασικό έργο στο είδος του... Το ασυνήθιστο υλικό και ο σοβαρός, τεκμηριωμένος τρόπος που το παρουσιάζει, κάνουν την Ντάιον Φόρτσουν σχεδόν μοναδική ανάμεσα στους συγγραφείς του αποκρυφισμού. Ακόμη κι ένας σκεπτικιστής είναι υποχρεωμένος να παραδεχτεί ότι γράφει σαν να ξέρει πολύ καλά τι λέει...”

Colin Wilson, The Occult

15x21 cm, 356 σελ.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: