.

.

Το Περιδέραιο των Κόσμων

22,50 €

Συγγραφέας: Κλίφφορντ Σάιμακ
Μετάφραση: Γιώργος Μπαλάνος

Η μετάλλαξη της ανθρώπινης φυλής στην πορεία της ύπαρξής της είναι ο μονόδρομος για τη συνέχεια της ύπαρξής της. Μια εκδοχή για την εξέλιξη και την κατάκτηση του χωροχρόνου και της αθανασίας σ’ ένα μυθιστόρημα που αγωνίζεται να πείσει ότι αποτελεί φαντασία και όχι πραγματικότητα.

Ποσότητα

Συγγραφείς

"Υπήρχε ένας κόσμος μεταλλαγμένων ανθρώπων, αντρών και γυναικών που ήσαν κάτι παραπάνω από απλοί άντρες και γυναίκες. Ήταν άτομα που κατείχαν ορισμένα ανθρώπινα τα­λέντα και ορισμένες ανθρώπινες αντιληπτικές ικανότητες που οι κοινοί άντρες και γυναίκες αυτού του κόσμου δεν είχαν γνωρίσει ποτέ ή κι αν τα γνώριζαν, δεν μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν στο σύνολό τους, όντας ανίκανοι να χρησιμο­ποιήσουν αποτελεσματικά όλες τις πανίσχυρες δυνάμεις που παρέμεναν κοιμισμένες στο μυαλό τους.

Αυτό ήταν το επόμενο βήμα προς τα πάνω. Αυτή ήταν η εξέλιξη. Έτσι προόδευε το ανθρώπινο είδος."

15x21, 310 σελ.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: