.

.

Μορφή

19,50 €

Συγγραφέας: Ρόμπερτ Σέκλυ
Μετάφραση-Πρόλογος: Γιώργος Μπαλάνος

Μια μεθυστική περιήγηση στους απρόβλεπτους, επικίνδυνους, κωμικούς, τρελούς ή εφιαλτικούς, αλλά πάντα συναρπαστικούς κόσμους του Ρ. Σέκλυ.

Ποσότητα

Συγγραφείς

Μια αλληγορική αποτύπωση του κόσμου μας και της σημερινής εξέλιξης της κοινωνίας μας σε κοσμικό τσίρκο, τις στιγμές που αληθινές τίγρεις αρχίζουν να θυμούνται τι ήταν πριν καταντήσουν να γίνονται θέαμα από ένα μάτσο παλιάτσων, και η απελευθέρωσή τους ακόμα και προς κόσμους που λίγοι μπορούν να φανταστούν.

Η συλλογή περιέχει τα διηγήματα: Ο Ονειρόκοσμος, Παράδεισος-2, Πολίτης του Διαστήματος, Ένα Εισιτήριο για τον Τρανάι, Δίπλα σε Ήρεμα Νερά, Η Βδέλλα, Η Μάχη, Μορφή
15x21, 206 σελ.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: