.

.

Διαβάτες από τ' Αστέρια

14,50 €

Πόσο απέραντη γοητεία ασκούν στον άνθρωπο οι ανοιχτοί ορίζοντες; Είτε αυτοί βρίσκονται στη Γη είτε, όπως σε αυτό την ανθολογία, στην ατέλειωτη πανδαισία των άστρων.

Ποσότητα

Συγγραφείς

Τι κι αν κάποιοι κόσμοι φαντάζουν άγριοι κι επικίνδυνοι, τι κι αν κάποιοι άλλοι κατακλύζουν την ψυχή με όλη την αβάσταχτη ομορφιά που μπορεί να βρει κανείς αναζητώντας το Άγνωστο! Η λαχτάρα για την κατάκτηση νέων οριζόντων ήταν ανέκαθεν η μεγαλύτερη κινητήρια δύναμη των ανθρώπων της εξερεύνησης. Απολαύστε μαζί τους αυτή τη μαγεία της ελευθερίας και της αναζήτησης, που μόνο στα διηγήματα επιστημονικής φαντασίας μπορεί να βρει κανείς.
Διαβάτες από τ’ Αστέρια, Κάτια Χούρλμπουτ
Νυχτερινή Συνάντηση, Ραίυ Μπράντμπερυ
Οι Τελευταίες Μέρες της Σαντακόρ, Λη Μπράκεττ
Μια Αναγκαία Προϋπόθεση Εργασίας, Κλίφφορντ Σάιμακ
Το Δάσος του Ζιλ, Κρις Νέβιλλ

15x21 εκ., 132 σελ.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: