.

.

Οι Άλλοι μας Σύντροφοι

19,50 €

Ανθολογία Επιστημονικής Φαντασίας
Μετάφραση: Γιώργος Μπαλάνος
Με το να μοιραζόμαστε όχι μόνο τον κόσμο μας, αλλά ακόμα και τη συνείδησή μας, με το να εμπιστευόμαστε με ολόκληρο το είναι μας τα πλάσματα με τα οποία μοιραζόμαστε την ύπαρξη, ενωνόμαστε με το γκεστάλτ της ζωής, δηλαδή το μοναδικό τρόπο αναζήτησης της αθανασίας.

Ποσότητα

Συγγραφείς

Στο βιβλίο αυτό θα μοιραστούμε μια αγάπη τόσο ανώτερη, που το να την υμνήσει κανείς με λόγια θα την υποβίβαζε σε απλή ανθρώπινη ιδιότητα. Και αυτό θα ήταν κάτι που ουδόλως θα της άξιζε.
Την αμοιβαία και ισότιμη αγάπη μεταξύ του Ανθρώπου και των Άλλων Συντρόφων του.

Περιέχει τα διηγήματα:
Σκυλοκαβγάς- Τζέημς Γουάιτ, Το Παιχνίδι του Αρουραίου και του Δράκου - Κορντγουέινερ Σμιθ, Περί Καταχνιάς, και Γρασιδιού, και Άμμου - Βόντα ΜακΙντάιρ, Η Ημέρα της Μητέρας - Τσαρλς Μπώμοντ, Το Αστέρι του Σκύλου - Άρθουρ Κλαρκ, Συνέντευξη με ένα Λέμμινγκ - Τζέημς Θέρμπερ, Σπούνερ - Έλινορ Φάρτζεν, Ο Βασιλιάς της Μυρμηγκοφωλιάς - Τσαντ Όλιβερ
 
15x21cm, 210 σελ.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: