.

.

Η Μεγάλη Μπροστινή Αυλή

20,50 €

Ανθολογία Επιστημονικής Φαντασίας
Μετάφραση-Πρόλογοι: Γιώργος Μπαλάνος

Οι Πύλες προς το Άγνωστο πάντα θα υπάρχουν και, όπου δεν υπάρχουν, μπορούμε ν’ ανοίξουμε δικές μας. Δε μένει παρά ν’ ανοίξουμε την πρώτη πόρτα, την πόρτα της αυλής του κόσμου μας.

Ποσότητα

Συγγραφείς

Όλοι μας ζούμε στη μεγάλη μπροστινή αυλή του κόσμου μας. Υπάρχει τουλάχιστον μία πόρτα σ’ αυτή την αυλή, μια πόρτα που οδηγεί προς τον ελεύθερο, απέραντο κόσμο παραπέρα. Και μετά μια άλλη πόρτα, και ακόμη μια άλλη, και μια παράλληλη...
Οι Πόρτες προς το Άγνωστο πάντα θα υπάρχουν και, όπου δεν υπάρχουν, μπορούμε ν’ ανοίξουμε δικές μας. Δε μένει παρά ν’ ανοίξουμε την πρώτη πόρτα, την πόρτα της αυλής του κόσμου μας.
Η απάντηση στα αινίγματα του χώρου και του χρόνου είναι, πράγματι, μόλις μια πόρτα πιο πέρα. Δεν έχετε παρά αποτολμήσετε να την ανοίξετε.

Η Ανθολογία περιέχει τις ιστορίες: Πάνω στη Μουντή Γη (Φίλπ Ντικ), Ο Απογραφέας (Φρανκ Μπέλκναπ Λονγκ), Ο Άνθρωπος που Κάποτε Ήταν ο Μίλλιγκαν (Άλτζερνον Μπλάκγουντ), Μια Τρελή Υποψία (Χένρυ Κάττνερ & Κ. Λ. Μουρ), ), Δίπλα στους Καταρράκτες (Χάρρυ Χάρρισον), Ίσως και να Ονειρευτείς (Κάθριν Μακλήν), (Η Μεγάλη Μπροστινή Αυλή, Κλίφφορντ Σάιμακ)
15x21cm, 210 σελ.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: