.

.

Ο Αλχημιστής και Άλλες Ιστορίες

18,50 €

Οι Εκπληκτικοί Κόσμοι του Χ.Φ. Λάβκραφτ - Τόμος 11ος

Πρόλογος & Μετάφραση: Γ. Μπαλάνος

Περιλαμβάνονται: Στους Τοίχους του Έρυκος, Ντάγκον, Ο Ναός, Η Ποίηση και οι Θεοί, Το Δέντρο, Ο Τάφος, Ο Δρόμος, Ο Διαβολικός Κληρικός, Ο Πολικός Αστέρας, Η Μεταλλαγή του Χουάν Ρομέρο, Το Αγρίμι της Σπηλιάς, Το Βιβλίο. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (ημιτελή): Το Πλάσμα στο Φεγγαρόφωτο, Αζαθόθ, Ο Απόγονος

Ποσότητα

Συγγραφείς

   “Είθε ποτέ ένας γόνος ευγενής της φονικής γενιάς σου
   να ζήσει για να φτάσει σε χρόνια πιότερα απ’ τα δικά σου!”
Αυτά είπε, όταν, κάνοντας ξαφνικά πίσω προς το μαύρο δάσος, τράβηξε από το χιτώνα του ένα φιαλίδιο άχρωμου υγρού το οποίο και τίναξε στο πρόσωπο του φονιά του πατέρα του, ενώ ο ίδιος εξαφανιζόταν στα μελανά σκοτάδια της νύχτας.

Ο ενδέκατος και τελευταίος τόμος της συλλογής των διηγημάτων τυ Χ.Φ. Λάβκραφτ. Περιέχει και τρία ημιτελή έργα. Εδώ ολοκληρώνεται η μετάφραση των απάντων του μεγάλου συγγραφέα του φανταστικού από τον Γιώργο Μπαλάνο, προσφέροντας στο ελληνικό κοινό τις αρτιότερες μεταφράσεις που υπάρχουν έως σήμερα.

206 σελ. διάσταση 14,5 x 21 εκ.
ISBN: 960-7971-10-8 set
978-960-7971-98-2 

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: