.

.

Το Φιλί του Μαύρου Θεού και Άλλες Ιστορίες

20,50 €

Συγγραφέας: Κάθριν Μουρ

Μετάφραση-πρόλογος: Γιώργος Μπαλάνος

Το έπος της Τζάιρελ του Τζόιρυ, μιας από τις γοητευτικότερες αρχετυπικές ηρωίδες που δημιουργήθηκαν από την πένα της μεγάλης συγγραφέως. Ιστορίες που δεν αφορούν μόνο σπαθιά, μάχες και ηρωισμό, αλλά που καταδύονται στις βαθύτερες δομές της ανθρώπινης υπόστασης και του νου.

Ποσότητα

Συγγραφείς

Μαγικοί κόσμοι, τόσο στη Γη όσο και σε άλλες διαστάσεις, γεμάτοι δράση, κινδύνους, περιπέτειες, έρωτες, μαγείες – όλα εκείνα που μπορούν να σας δώσουν ένα σπάνιο διαβατήριο φυγής προς όλα εκείνα που συνήθως λείπουν από τη ζωή μας και που ίσως τα είχαμε κάποτε, αλλά τα ξεχάσαμε:
    Τα όνειρα που δίνουν χρώμα στη ζωή!
    Θυμηθείτε τα πάλι, με τη μαγική πένα της Κ. Λ. Μουρ.

Γιώργος Μπαλάνος   


“Μια από τις μεγάλες Βασίλισσες των Δρόμων του Διαστήματος, η Κ. Λ. Μουρ ήταν ατόφια ρομαντική και τα διηγήματα φαντασίας της παραμένουν μερικά από τα πιο παραστατικά και συναρπαστικά του είδους. Η Τζάιρελ είναι αναμφιβόλως η πρώτη θηλυκιά πρωταγωνίστρια στα διηγήματα υπερφυσικής φαντασίας και είναι ασφαλώς η πιο αξέχαστη.”

Michael Moorcock


“Υπάρχουν πινελιές από Α. Μέρριττ, Ρόμπερτ Ε. Χάουαρντ, ακόμη και από Χ. Φ. Λάβκραφτ... Εξαιρετικό!”

Fritz Leiber

Περιέχοντα τα διηγήματα: Το Φιλί του Μαύρου Θεού, Η Σκιά του Μαύρου Θεού, Η Τζάιρελ Συναντά τη Μαγεία, Η Σκοτεινή Γη, Χέλσγκαρντ
Διάσταση 14,5x21
Σελίδες: 260

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: