.

.

Το Άγγιγμα του Πάνα

Το Άγγιγμα του Πάνα

19,50 €

Άλ. Μπλάκγουντ

Μετάφραση: Γιώργος Μπαλάνος

Ανθολογία οκτώ διηγημάτων φαντασίας του Άλτζερνον Μπλάκγουντ, βασισμένων σε βιώματα, εμπειρίες και βαθιές γνώσεις του χώρου του παράξενου, του απόκρυφου και του εσωτερισμού.

Ποσότητα

Συγγραφείς

Λίγοι συγγραφείς έχουν το λογοτεχνικό ταλέντο αυτού του μεγάλου δημιουργού. Βαθύς γνώστης του εσωτερισμού και της ανθρώπινης ψυχολογίας, έχοντας ο ίδιος ζήσει συναρπαστικά στη ζωή του, αρνήθηκε να εξηγήσει ποτέ σε βιβλία έρευνας τόσο τις προσωπικές εμπειρίες του και τις μελέτες του όσο και τις γνώσεις που αποκόμισε στη διάρκεια της περιπετειώδους ζωής του. Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος, αφήνει τον αναγνώστη να ανασύρει τη δική του αρχέγονη κληρονομιά και να αποφασίσει για λογαριασμό του αν αυτά που διαβάζει, ανταποκρίνονται και σε δικά του στοιχεία ή και προϋπάρχουσες γνώσεις.

Στο βιβλίο περιέχονται τα διηγήματα: Η Γητειά του Χιονιού, Κινέζικη Μαγεία, Ο Χορός του Θανάτου, Ο Γοργοπόδης Λύκος, Ένα Επεισόδιο της Ερήμου, Είσοδος και Έξοδος, Η Εξομολόγηση, Το Άγγιγμα του Πάνα

Διαστάσεις: 14,5 Χ 21 εκ. - 215 σελίδες

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: