.

.

Το Μαύρο Φιλί

Το Μαύρο Φιλί

18,50 €

Συγγραφέας: Ρόμπερτ Μπλακ
Μετάφραση και εισαγωγή: Γ. Μπαλάνος
Διηγήματα της μυθολογίας Κθούλου, από ένα συγγραφέα που ξεκίνησε τη συγγραφική του καριέρα από παρότρυνση κι ενθάρρυνση του ίδιου του Χ.Φ. Λάβκραφτ: Το Μαύρο Φιλί, Ο Σκελετός στην Ντουλάπα, Το Φαγοπότι στο Αββαείο, Ο Επισκέπτης από τ’ Άστρα, Από Τετράδιο που Βρέθηκε σ’ ένα Έρημο Σπίτι, Η Σκιά στο Κωδωνοστάσι, Νίνα, Τα Λουλούδια των Τάφων

Ποσότητα

Συγγραφείς

“Ονειρεύτηκε...
…Στην αρχή υπήρχε μονάχα μαυρίλα, καθώς και ένας αχός κι ένα μπουμπουνητό σαν από οργισμένα κύματα. Περίεργο πώς, ανάμεικτο μ’ αυτά υπήρχε η θολή εικόνα ενός γυναικείου χαμόγελου… και τα χείλη μιας γυναίκας… πεταχτά χείλη, ακαθόριστα σαγηνευτικά…
…Η απόκοσμη σαγήνη εκείνων των αθέατων χειλιών έκανε ρίγη ηδονής να διατρέξουν όλο του το σώμα…”"Ονειρευτείτε κι εσείς μαζί με τον Ρόμπερτ Μπλακ και νιώστε μαζί του τα ίδια ρίγη.
Αν είστε άτυχοι, θα κροταλίσουν τα δόντια σας. Αν είστε τυχεροί, μπορεί και τα δικά σας να είναι ρίγη ηδονής.
Αν είστε ακόμη πιο τυχεροί, μπορεί και να ξυπνήσετε εγκαίρως…
Σε κάθε περίπτωση θα το απολαύσετε!"

Γιώργος Μπαλάνος

15x21 cm, 206 σελ.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: