.

.

Προσφορά

Γεωμαντεία

19,50 €
17,50 € Έκπτωση 2,00 €

Συγγραφέας: Ίσραελ Ρηγκάρντι
Μετάφραση & απόδοση: Γιώργος Μπαλάνος
Το πλέον εσωτερικό και αποτελεσματικό σύστημα μαντικής τεχνικής, από τα γνήσια απόκρυφα κείμενα της αγγλικής ροδοσταυρικής αδελφότητας Golden Dawn.

Ποσότητα

Συγγραφείς

“Tο σύμπαν και ο άνθρωπος αλλάζουν διαρκώς και συνεπώς μαζί τους μπορεί ν’ αλλάζει και η ενδεχόμενη απάντηση στο όποιο ερώτημα μας απασχολεί. Εάν δεν συνέβαινε αυτό, θα σήμαινε ότι είμαστε άβουλα έρμαια της όποιας προκαθορισμένης και προδιαγραμμένης μοίρας.
Έτσι, αυτή η δυνατότητα αλλαγής αποτελεί ταυτόχρονα και το μέτρο της ελευθερίας μας…
…Η Γεωμαντεία είναι η ιδανική μέθοδος πρόβλεψης για θέματα που από τη φύση τους είναι ρευστά και των οποίων η έκβαση εξαρτάται από διαρκώς μεταβαλλόμενους παράγοντες.
Όλα αυτά, βέβαια, πάντα μέσα στα πλαίσια του εφικτού – μέσα στα όρια των δυνατοτήτων του ανθρώπου γενικότερα και του κάθε επιμέρους ατόμου ειδικότερα.
Άλλωστε, τι παραπάνω θα μπορούσε να ζητήσει κανείς;…”
15x21 cm, 82 σελ.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: