.

.

Διαβολικό Φράγμα

20,50 €

Συγγραφέας: Έρικ Φρανκ Ράσσελλ

Μετάφραση-Πρόλογος: Γιώργος Μπαλάνος

Μια -φανταστική ή μη- τρομερή απειλή κατά της ανθρωπότητας, που ίσως να υφίσταται ακόμη και τώρα. Το βιβλίο στηρίζεται στην περίφημη φράση του Τσαρλς Φορτ: “We are property”, δηλαδή “Είμαστε κτήμα”. Πρόκειται για ένα εντελώς "παρανοϊκό" έργο, από εκείνα που μόνο κάποιος σαν τον Ε.Φ. Ράσσελλ ξέρει να γράφει.

Ποσότητα

Συγγραφείς

Θα μπορούσε να συμβαίνει ακόμη και αυτή τούτη τη στιγμή δίχως να το γνωρίζει κανείς!!!Αυτή είναι μια από τις πρώτες σκέψεις του αναγνώστη όταν διαβάζει το Διαβολικό Φράγμα του Έρικ Φρανκ Ράσσελλ.
Η δεύτερη σκέψη του είναι: “Μπα, αποκλείεται! Αλλά πάλι – λες…;”
Η τρίτη σκέψη του είναι να τρέξει κάπου να κρυφτεί! Αλλά πού και πώς;
Μετά, με την καρδιά του να κάνει ντούκου-ντούκου, ανοίγει μια εφημερίδα για να ξεχάσει το όλο θέμα, και η πρώτη είδηση που πέφτει το μάτι του είναι:
“Αυξάνονται οι αιφνίδιοι θάνατοι από καρδιά”.
Κοίτα να δεις τι μπορεί να πάθει κανείς στα καλά καθούμενα!
  Τελικά... ίσως είναι κακή συνήθεια να διαβάζει κανείς βιβλία δίχως να έχει ρωτήσει προηγουμένως κάποιον που τα έχει διαβάσει ήδη – αν αυτός ο “κάποιος” εξακολουθεί να ζει φυσικά.

Γιώργος Μπαλάνος

Διαστάσεις 14,5x21cm - 310 σελ.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: