.

.

Το Άλικο Όνειρο & Άλλες Ιστορίες του Νόρθγουεστ

19,50 €

Κάθριν Λ. Μουρ

Μετάφραση: Γιώργος Μπαλάνος

Ιδανικό για όσους ενδιαφέρονται για τεχνικές Κοσμικής Βιοδυναμικής δοσμένες με πιο απλό κι ευχάριστο τρόπο.

Ποσότητα

Συγγραφείς

“…Όταν έπεσε για ύπνο εκείνη τη νύχτα, ο Σμιθ άπλωσε το λαμπερό σάλι πάνω στο κρεβάτι του, και η λάμψη του χρωμάτισε τα όνειρά του με απίθανες εικόνες... Εκείνο το άλικο νήμα ήταν, λέει, ένα λαβυρινθώδες μονοπάτι που το ακολουθούσε τυφλά, και σε κάθε στροφή κο¬τούσε πίσω βλέποντας τον εαυτό του σε μυριάδες είδωλα, πάντα περιπλανώμενα, χαμένα και μόνα στο σχέδιο του μονοπατιού. Κάποιες φορές το μονοπάτι τρεμούλιαζε κάτω από τα πόδια του και, κάθε φορά που νόμιζε ότι έβλεπε το τέρμα του, εκείνο ξεδιπλωνόταν σε νέες δαιδαλώδεις διαδρομές...”

Ο 2ος Τόμος περιέχει τα διηγήματα: Το Άλικο Όνειρο, Η Σκόνη των Θεών, Ο Ψυχρός Γκρίζος Θεός, Ο Χαμένος Παράδεισος, Το Δέντρο της Ζωής, Τραγούδι σε Τόνο Μινόρε
15 x 21 cm, 230 σελ.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: