.

.

Οι Ονειρότοποι της Γης

23,50 €

Συγγραφέας: Γιώργος Μπαλάνος
Ένα φανταστικό πυροτέχνημα από τις σπίθες των κόσμων του σύμπαντος. Μια σειρά από διηγήματα όπου όλα είναι δυνατά. Φανταστικά διηγήματα σε φανταστικούς κόσμους με φανταστικά πλάσματα. Μόνο το πραγματικό σύμπαν μπορεί να είναι πιο φανταστικό!

Ποσότητα

Συγγραφείς

Σκεφτήκατε ποτέ πού μας οδηγούν οι μυριάδες αποβλακωτικές διαφημίσεις που μας βομβαρδίζουν κάθε μέρα;
Σκεφτήκατε ποτέ τα διπλωματικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από τις επαφές με πλάσματα άλλου πλανήτη που είναι χειρότερα σ’ εμφάνιση από μια πατημένη κατσαρίδα;
Σκεφτήκατε ποτέ τι θα γινόταν αν οι εξωγήινοι έκαναν εισβολή στην Ελλάδα;
Σκεφτήκατε ποτέ ότι ο θάνατος ενός κόσμου μπορεί να είναι η γέννηση τoυ λαού που τον κατοικεί;
Σκεφτήκατε ποτέ κάτω από ποιες συνθήκες θα μπορούσε ένας άνθρωπος να προδώσει τον πλανήτη του;
Σκεφτήκατε ποτέ ότι η ανθρώπινη νοημοσύνη μπορεί και να μην είναι κάτι τόσο σίγουρο;
Σκεφτήκατε ποτέ ποια θα είναι τα τελευταία όνειρα μιας ετοιμοθάνατης Γης;
Αν δε σκεφτήκατε ποτέ αυτά τα ερωτήματα, είναι ευκαιρία να τα σκεφτείτε. Αν όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να παρηγορηθεί ο συγγραφέας ότι δεν είναι ο μόνος που τον απασχολούν τέτοια περίεργα πράγματα.
Ένα φανταστικό πυροτέχνημα από τις σπίθες των κόσμων του σύμπαντος. Μια σειρά από διηγήματα όπου όλα είναι δυνατά, έστω κι αν υπάρχουν μόνο στη φαντασία του συγγραφέα.
Φανταστικά διηγήματα σε φανταστικούς κόσμους με φανταστικά πλάσματα. Μόνο το πραγματικό σύμπαν μπορεί να είναι πιο φανταστικό!

Η Συλλογή περιέχει τα διηγήματα: Εκδήλωση Φιλίας, Πάλι και Πάλι σ' Όλους τους Κόσμους, Μπλιέκ, Το Ποτάμι του Φεγγαριού, Απειλή από τ' Άστρα, Ο Δρόμος της Ατέλειωτης Νύχτας, Μυρίζει η Μασχάλη σας; Είναι Πέντε η Ώρα, Μια μέρα θα 'ρθουν απ' την Πατρίδα, Ο Χρόνος Είναι Χρήμα, Τα Δώρα των Μάγων, Ένα Λεπτό Πρόβλημα, Ζήσε για Πάντα, Τα Παιδία Παίζει, Θα βρούμε Πάλι το Δρόμο της Δόξας, Μην Κάνεις Αστεία με τα Γούστα του Άλλου, Οι Άμμοι του Σερεντίλ, Φαντασιοπληξίες, Ο Προδότης της Γης, Ένα Ατύχημα στο Μέλλον, Η Τελευταία Γενιά των Δεινοσαύρων, Υπέρ Βωμών και Εστιών, Τα Τραγούδια των Άστρων, Κοσμική Παρεξήγηση, Ένα Κομμάτι Ήλιου, Προσκυνώ σε, Αφέντη, Η Επιστροφή, Τικ-Τακ, Τικ-Τακ... Κάνει ο Χρόνος, ...Σαν τα Κουνέλια, Οι Ονειρότοποι της Γης
15x21 cm, 290 σελ.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: