.

.

Ο Χομπίστας

20,50 €

Συγγραφέας: Έρικ Φρανκ Ράσσελλ
Μετάφραση: Γιώργος Μπαλάνος

Από εφιαλτικά σενάρια που θα μπορούσαν να συμβαίνουν ακόμη και τώρα μέχρι ξεκαρδιστικές σάτιρες της κοινωνίας μας πίσω από το προκάλυμμα της φαντασίας, τα έργα του Ε.Φ.Ράσσελλ είναι απαράμιλλα!

Ποσότητα

Συγγραφείς

"Τα έργα Επιστημονικής Φαντασίας του Ράσσελλ, που κυ­μαίνονται από εφιαλτικά σενάρια τα οποία θα μπορούσαν να συμβούν στο μέλλον – ή και να συμβαίνουν ακόμη και τώρα– μέχρι ξεκαρδιστικές σάτιρες της κοινωνίας μας πίσω από το προκάλυμμα της φαντασίας, είναι σκέτη απόλαυση, όχι μόνο για τον αναγνώστη αλλά και για το μεταφραστή. Μεταφρά­ζοντάς τον, άλλοτε κοιτούσα καχύποπτα πίσω μου και άλλοτε δεν μπορούσα να δω καν το κείμενο επειδή έκλαιγα από τα γέλια."

Γιώργος Μπαλάνος

Η Συλλογή αυτή του Έρικ Φρανκ Ράσσελλ περιέχει: Ο Χομπίστας, Ποδαροδουλειές, Τίποτα το Νέο, Ένα Δωράκι από τη Γη, Το Αποτέτοιο

15x21cm, 218 σελ.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: