.

.

Τα Παιδιά της Νύχτας

18,50 €

Συγγραφέας: Ρόμπερτ Χάουαρντ
Mετάφραση & εισαγωγή: Γιώργος Μπαλάνος
Ιστορίες της Μυθολογίας Κθούλου και άλλες σκοτεινές παραδόσεις. Ένα ζευγάρωμα του Τρόμου και της Δράσης, έτσι όπως μόνον ο Ρόμπερτ Χάουαρντ ήξερε πώς να αποδώσει.

Ποσότητα

Συγγραφείς

“Μπορεί να λατρεύουμε διαφορετικούς θεούς, πολεμιστή, αλλά όλοι οι θεοί αγαπούν τους γενναίους. Μπορεί και ν’ ανταμωθούμε ξανά, πέρα από το Σκοτάδι”, γράφει σε μία από τις ιστορίες αυτής της συλλογής ο Ρόμπερτ Χάουαρντ. Κι εμείς, οι αναγνώστες του, ανταμωνόμαστε μαζί του, χάρη στις αθάνατες, γοητευτικές ιστορίες που άφησε πίσω του. Ανταμωνόμαστε, ναι – πέρα από το Σκοτάδι! Και ξαναζούμε, ίσως, παλιές ξεχασμένες μας ζωές…

Γ. Μπαλάνος

“Είναι δύσκολο, να πεις τι κάνει τις ιστορίες του Χάουαρντ να ξεχωρίζουν τόσο ανάγλυφα, αλλά το αληθινό μυστικό είναι ότι αυτός ο ίδιος βρίσκεται στην καθεμία απ’ αυτές... Είχε μια εσωτερική δύναμη και μια ειλικρίνεια που έβγαιναν στην επιφάνεια κι έθεταν τη σφραγίδα της προσωπικότητάς του στο καθετί που έγραφε...”

Χ. Φ. Λάβκραφτ

Η Συλλογή περιέχει τα διηγήματα: Τα Παιδιά της Νύχτας, Η Φωτιά του Ασσουρμπανιπάλ, Ο Λαός του Σκοταδιού, Το Κεφάλι του Λύκου, Ο Τύμβος στο Ακρωτήρι, Η Μαύρη Πέτρα
15x21 cm, 204 σελ.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: