.

.

Σπαθιά και Κλέφτες

14,50 €

Δύο εξαιρετικά γοητευτικές ιστορίες Μαγείας και Ηρωικής Φαντασίας, επιλεγμένες όχι μόνο για την ποιότητα γραφής των διάσημων συγγραφέων τους, αλλά και για την ενθύμηση όσων ξεχασμένων μπορούν να μας χαρίσουν.

Ποσότητα

Συγγραφείς

Από τις αρχαίες εκείνες εποχές που ο άνθρωπος μπορεί να αντλεί αναμνήσεις και εμπειρίες από τη συλλογική μνήμη της ανθρωπότητας, απέκτησε το Σπαθί της Δύναμης της Γνώσης, και την τόλμη και τη Γνώση της Μαγείας. Ένα ταξίδι στο χρόνο, στη μαγεία, και το ψυχικό και φυσικό σθένος που, όσο και αν φαίνεται παράξενο, μπορούμε να φέρουμε και στη δική μας ζωή!
Το Σπαθί της Απιστίας, Αντρέ Νόρτον
Το Σπίτι των Κλεφτών, Φριτς Λάιμπερ

15x21 εκ., 124 σελ.

Είδατε

Βαθιά στο ανθρώπινο ασυνείδητο υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη για ένα λογικό Σύμπαν, ένα Σύμπαν που να έχει νόημα. Αλλά το πραγματικό Σύμπαν είναι πάντα ένα βήμα πέρα από τη λογική.

Image Testimonial

Frank Herbert

Αμερικανός Συγγραφέας

Ένα πανόραμα απείρου χρόνου ξανοίγεται μπροστά μας, με όλο τον τρόμο αλλά και μ’ όλες τις υποσχέσεις του. Μερικά μυαλά θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, μερικά όχι. Εδώ έγκειται κι η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς που θα κληρονομήσουν το Σύμπαν και σ’ εκείνους που δεν είναι παρά μονάχα έξυπνα ζώα.

Image Testimonial

Arthur Clarke

Αμερικανός συγγραφέας

Η πιο καταπιεσμένη μειονότητα όλης της γης είναι οι άνθρωποι που μπορούν και σκέφτονται για λογαριασμό τους.

Image Testimonial

Γιώργος Μπαλάνος

Έλληνας συγγραφέας, ερευνητής και μεταφραστής

Σχετικά βιβλία ή είδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: