Leave us a message


Sorry we are not available at the moment. Send us a message and we ll get back to you soon

Leave us a message
ΚΟΣΜΙΚΗ ΒΙΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

ΚΟΣΜΙΚΗ ΒΙΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Βιβλίο Δύναμης: Αυστηρώς ελεγχόμενη κυκλοφορία

Συγγραφέας: Γιώργος Μπαλάνος
"Κοσμική Βιοδυναμική" σημαίνει:
Δύναμη κι έλεγχος της Δύναμης!

Δύναμη για να βρεις τον εαυτό σου και μια θέση γι' αυτόν στο ευρύτερο Κοσμικό Δίκτυο.
Και γνώση για να μπορείς να ελέγχεις τη Δύναμη κι έτσι ν' αποφασίσεις υπεύθυνα τι θα κάνεις από κει και πέρα.
Ναι! Δύναμη και γνώση που μπορεί να μετατρέψει την κάμπια του σήμερα σε χρυσαλλίδα του αύριο.
Και μετά τη χρυσαλλίδα -το ενδιάμεσο στάδιο απόκτησης της τελικής άγραφης γνώσης- θα μπορέσεις επιτέλους ν' αναγεννηθείς σε πεταλούδα με κρυστάλλινα φτερά.

(Δεν περιλαμβάνεται η απόκτηση του ατομικού Σημείου-Σ.)

200,00 €
με ΦΠΑ

 

ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ "ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΒΙΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ"

Η Κοσμική Βιοδυναμική είναι μια τεχνική Δύναμης. Πέρα από το όποιο θεωρητικό επιστημονικό της υπόβαθρο, διαθέτει και μια καθαρά πρακτική μεθοδολογία στην οποία καταφεύγει κανείς προκειμένου να πετύχει πράγματα που ίσως μερικοί θα τα θεωρούσαν φανταστικά ή ακατόρθωτα. Η Κοσμική Βιοδυναμική στηρίζεται στις επαναστατικές κβαντικές και χαοντολογικές αντιλήψεις της σύγχρονης επιστήμης περί μιας ολιστικής αντιμετώπισης του συνόλου που λέγεται άνθρωπος/σύμπαν. Όμως οι αντιλήψεις αυτές απλώς συνθέτουν το θεωρητικό της υπόβαθρο, γιατί η ίδια η Κοσμική Βιοδυναμική είναι κάτι πολύ πιο σύνθετο, κάτι που προχωρά πολύ πέρα από τη βιοφυσική και τους απλούς ορισμούς. Προχωρά σε χώρους που αγγίζουν "άλλες πραγματικότητες" και σε εναλλακτικές εμπειρίες και καταστάσεις πέρα από τη συμβατική λογική.

Κι εδώ αρχίζει το πραγματικό ενδιαφέρον. Γιατί τα αποτελέσματα μια τέτοιας μάθησης μπορεί να είναι, μεταφορικά και κυριολεκτικά, συγκλονιστικά! Είναι εμπειρίες που δε χωρούν πια σε λέξεις.

Προειδοποιούμε τους υποψήφιους αναγνώστες να μην παρασυρθούν απλώς και μόνο από την υψηλή τιμή και θεωρήσουν ότι με το ποσό αυτό θ' απόκτήσουν δήθεν το "μεγάλο μυστικό", και μάλιστα εντελώς άκοπα. Από την ήδη διαμορφωθείσα στατιστική μεταξύ των παλαιών αναγνωστών προκύπτει ότι το ποσοστό εκείνων που όντως καταφέρνουν να πετύχουν κάτι είναι περίπου της τάξεως του 5%. Αυτό είναι και το μέγιστο αναμενόμενο ποσοστό επιτυχίας για οτιδήποτε μπορεί να πετύχει κάποιος απλώς και μόνο με τη βοήθεια ενός βιβλίου. Άλλο ένα 5% δοκίμασε αλλά απέτυχε, ενώ το υπόλοιπο 90% απλώς διάβασε το κείμενο, αλλά δεν επιχείρησε καν να εφαρμόσει τίποτα από τα γραφόμενα. Δεδομένου ότι αυτό το ποσοστό ήταν και το αναμενόμενο, είμαστε ικανοποιημένοι όταν το προσεγγίζουμε.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ως γνωστό, πέρα από τις συμβατικές μεθόδους διάθεσης ενός βιβλίου, η ΚΟΣΜΙΚΗ ΒΙΟΔΥΝΑΜΙΚΗ αποτελεί μια πολύ ειδική έκδοση που διατίθεται με κυμαινόμενα κριτήρια. Τα κριτήρια αυτά ποικίλλουν και προσαρμόζονται την κάθε φορά ανάλογα με τις διαταραχές και διακυμάνσεις που προκαλούνται στο ευρύτερο πεδίο του Κοσμικού Δικτύου από τον αριθμό όσων πρωτοασχολούνται με αυτή, καθώς και με τις δικές μας δυνατότητες απορρόφησης των σχετικών κραδασμών, μέχρι οι εκάστοτε συνθήκες να απαιτήσουν μια νέα προσαρμογή στον τρόπο διάθεσής της.

Έναρξη νέας περιόδου διάθεσης:
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ, και συνοδεύεται από ατομικό κωδικό.

Γιώργος Μπαλάνος: "Το Σημείο-Σ, το οποίο αναφέρεται στο κείμενο, είναι μεν εξαιρετικά χρήσιμο, αλλά όχι και απολύτως αναγκαίο. Μπορείτε να συνεχίσετε και χωρίς αυτό. Εξάλλου, μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν και άλλες προσεγγίσεις στην Κοσμική Βιοδυναμική, πέρα από αυτές που περιλαμβάνονται στο βιβλίο, και απλώς στο κείμενο αναφέρονται οι πλέον απλές και δοκιμασμένες."


Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο εντοπισμός του Σημείου-Σ. Σε περίπτωση που αν κι έχετε αποκτήσει το βιβλίο και δεν μπορέσατε να το εντοπίσετε μόνοι σας, παρακαλούμε δείτε εδώ.

Ελληνικά Βιβλία
Ανεξήγητα και Παράξενα
Κοσμική Βιοδυναμική
No reviews

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα
Product added to compare.