Leave us a message


Sorry we are not available at the moment. Send us a message and we ll get back to you soon

Leave us a message
Νέοι Συγγραφείς, Εκδόσεις Άλλωστε

Το Βιβλίο μου

Οι εκδόσεις ΑΛΛΩΣΤΕ, εκτός από τα μοναδικά βιβλία που επιλέγουμε εκδίδουμε, προτείνουμε μια επιπλέον μορφή συνεργασίας για έργα που μας υποβάλλετε, κατόπιν επιλογής από την ομάδα μας.

Κατόπιν υποβολής & επιλογής: εκδίδουμε το βιβλίο σας, στηρίζοντας την πώλησή του από το site μας & τα βιβλιοπωλεία.

 

Σας στηρίζουμε να εκδώσουμε μαζί το δικό σας βιβλίο!

Δεν είναι όλα τα έργα κατάλληλα προς έκδοση. Για το λόγο αυτό, επιλέγουμε τα καλύτερα από τα έργα που θα μας υποβάλλετε, και δεν δεχόμαστε κάθε έργο που θα μας αποσταλεί. Ο λόγος είναι ότι δεν εκδίδουμε αδιακρίτως έργα για οικονομικούς λόγους και μόνο, αλλά μένουμε αυστηρά προσηλωμένοι στην ποιότητα, στηρίζοντας αξιόλογα βιβλία.

Η Διαδικασία

Οι εκδόσεις μας, χρησιμοποιώντας την τεχνική του print-on-demand (εκτύπωση μετά από παραγγελία), σας αποδεσμεύουν από την ανάγκη να εκτυπώσετε μεγάλο και ασύμφορο αριθμό τόμων του έργου σας. Εκτυπώνουμε και διαθέτουμε μόνο όποτε και εφόσον υπάρχει ζήτηση για το έργο σας!

Με βάση αυτό το πλεονέκτημα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μεγάλο ποσοστό αμοιβής στον συγγραφέα, επενδύουμε εμείς οι ίδιοι στο βιβλίο σας. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι η εξής:

Μας αποστέλλετε μέσω email την περίληψη του έργου σας, καθώς και τα 2 πρώτα κεφάλαια σε αρχείο MS Word. Η ομάδα μας σας ενημερώνει για την παραλαβή του, και, σε περίπτωση που το έργο λάβει προέγκριση, επικοινωνούμε μαζί σας για το επόμενο βήμα.

Αφού μας παραδώσετε το βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή, αναλαμβάνουμε εμείς το κύριο μέρος της επεξεργασίας του και συνεισφέρουμε στην προετοιμασία αυτή, όπως περιγράφουμε πιο κάτω.
Εσείς απλώς εισπράττετε το ποσοστό σας ανά πωληθέν αντίτυπο, από τη στιγμή που θα αναρτηθεί στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μας! Οι πωλήσεις αποδεικνύονται με σαφή και διαφανή τρόπο! Και όχι μόνο αυτό:
Τα βιβλία σας θα πωλούνται απευθείας από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μας, χωρίς να έχετε εσείς φροντίδα για τη διανομή τους ή την αποστολή τους. Ο υπάρχων μηχανισμός μας αποστολής στον τελικό αναγνώστη είναι ήδη στη διάθεσή σας, με courier και σε πολύ χαμηλές τιμές αποστολής.

Εμείς αναλαμβάνουμε:
- σελιδοποίηση κεφαλαίων,
- αρίθμηση σελίδων,
-  αυτόματο συλλαβισμό,
- προσθήκη περιεχομένων,
- απόκτηση ISBN
- καταχώρηση στην Biblionet, για εντοπισμό του έργου σας από αναγνώστες και παράγοντες του βιβλίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Προαιρετικά, και εάν θελήσετε, μπορούμε να επιμεληθούμε εμείς το έργο σας, τόσο στο περιεχόμενο όσο και περαιτέρω τυπογραφικά. Στην περίπτωση αυτή θα σας ενημερώσουμε για το κόστος αφού το μελετήσουμε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν το βιβλίο σας χρειάζεται οπωσδήποτε επιμέλεια και για δικούς σας λόγους δεν μπορείτε να υποστηρίξετε αυτή την παράμετρο, οι εκδόσεις "Αλλωστε" δεν είναι υποχρεωμένες να αναλάβουν την έκδοσή του. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε σχετικά για τις δυνατότητες που τυχόν υπάρχουν, σχετικά.

ΕΞΩΦΥΛΛΟ: Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε ένα φροντισμένο εξώφυλλο για το βιβλίο σας. Είναι προτιμότερο να επιλέξετε εσείς και να μας αποστείλετε μια (νόμιμης κυκλοφορίας) εικόνα ενδεικτική του περιεχομένου, ώστε να ανταποκρίνεται στο περιεχόμενο του βιβλίου. Σε διαφορετική περίπτωση θα επιλέξουμε εμείς μια κατάλληλη βάσει του κειμένου του οπισθοφύλλου - το κείμενο του οποίου θα μας παραδώσετε μαζί με το έργο.
Παράδειγμα εξωφύλλου από τις εκδόσεις Locus-7: Γιώργος Μπαλάνος, Αντανακλάσεις σε Βαθιά Νερά
[Υπάρχει πάντα η δυνατότητα για περαιτέρω γραφιστική επιμέλεια, με επιπλέον χρέωση, κατόπιν συμφωνίας.]

ΠΡΟΩΘΗΣΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: Ο κάθε συγγραφέας αναλαμβάνει τη διαφήμιση του έργου του με δικά του μέσα.

ΙSBN: Αναλαμβάνουμε εμείς τη διαδικασία έκδοσης ISBN, σε περίπτωση που δεν θέλετε να το κάνετε μόνοι σας, όπως έχετε δικαίωμα.

ΠΩΛΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ: Η πώληση των βιβλίων σας θα γίνεται από φυσικά βιβλιοπωλεία (αναλόγως της επιλογής τους), ιδίως από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μας ή από την έδρα μας

 - Φυσικά, είναι ανά πάσα στιγμή ενεργή η δυνατότητα να ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΣ και ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ανά την Ελλάδα -διαδικασία χονδρικής πώλησης, που θα ενδιαφερθούν να το προμηθετούν κατόπιν ενημέρωσης. Σε αυτή την περίπτωση, το σχετικό ποσοστό της αμοιβής σας θα οριστεί κατόπιν συμφωνίας.

Βάσει αυτής της δικαδικασίας δικαιούστε ΔΩΡΕΑΝ μικρό αριθμό αντιτύπων του έργου σας (ο αριθμός τους ορίζεται κατόπιν συμφωνίας). Στη συνέχεια, κάθε συγγραφέας που θα θελήσει αντίτυπο του βιβλίου του, θα το αγοράσει κανονικά όπως οποιοσδήποτε άλλος αναγνώστης, και θα συνυπολογιστεί η αφαίρεση του συμφωνηθέντος ποσοστού του.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

No reviews
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα
Product added to compare.